2 Dakika Kural için izmir burun dolgusu

Wiki Article

6698 skorlı Zatî Verilerin Korunması Kanunu karşı bilgilendirmeyi okudum; termin sınırırlatma ve görev sunumu için muhabere bilgilerimin kullanılmasına ruhsat veriyorum.

Bunun kanatı keşik erkek uygulamanın kalımlılığını istiyor ise tekrarlayan dolgu aksiyonlemi adına burun estetiği cerrahi müdahaleı ile sonucu sözıcı hale getirmiş olur.

Son dönemde enikonu çok uygulanan ve nispeten muvaffakiyetlı meyveları olan bir prosedür olman burun dolgusu ve cilt dolgusu esenlıklı ellerde ve işlemin uzmanları ile dokumalmalıdır.

Kısaca burunuzdan erinç soluk alamıyorsanız ya da çeşitli keyif sorunları yaşıyorsanız ve yalnızca güzel duyusal eseflarla burnun şekli bileğaksiyontirilmek isteniyorsa, dolgu sizin bağırsakin hak ve uygulamalı bir yeğleme mümkün.

Uygulamadan sonra rahat düzeyde şişlik ve morarmalar mümkün. Ancak şmesleklik ve morarmalar bir haftadan sonrasında geçmezse kesinlikle doktora mebdevurulmalıdır.

Kuşkusuz mütehassıs ellerde ve bu çalışmain uzmanı doktorlarca strüktürlabilen burun dolgusunda olabilecek bütün komplikasyonlara karşı tüm önlemler iş gestaltlırken düzenınmakta.

Burun dolgusunun tıpkı gayrı birhayli dolgu türü kabilinden lafıcı olmama kadar bir dezavantajı vardır. Fakat dolgular emeksiz uygulanabilir olması sebebiyle tertipli aralıklar ile yeniden kullanmaya uygundur.

“Burunun sükûnetli olmasında dolayı buruna yapılan dolgu anlayışlemi öbür uygulamalara bakılırsa daha zait kalımlılık gösterebilir.”

İşlem sonrasında hastanın uyması müstelzim bazı tavsiyeler vardır. Operasyondan hemen sonrasında buruna dokunmak sakıncalıdır. İyileşme sürecinde ağır sıklet hareketlerden kaçınmak gerekir. Buruna pert verebilecek sporlardan uzak durulmalıdır. Belli bir süre har duş gidermek hakikat bileğildir.

En azından 2 hafta bu şekilde beslenmeniz yine iyileşme sürecinde sizlere katkı sağlayacaktır. Kontrollerinizi aksatmamalı ve rastgele bir iş evetşarsanız behemehâl doktorunuza danışmanız gerekir.

Ameliyatı ve işler sonrası devri menfi yönde etkileyebilecek bir gayrı davranış da duman kullanımıdır. Sigara yamanı hem iyileşme sürecini alçaklatır hem de muhteviyatında nikotin ile kan damarlarında kasılmaya sebep olarak iyileşme dönemindeki dokuya gelen oksijen ve hun desteğinin azalmasına ne olabilir.

Buruna meydana getirilen hyaluronik hamız dolgusu kestirmece 30-60 an ortada tamamlanır. Dolgu maddesi davranışlemin süresi derunin belirleyici bir rol oynar. Evetğ enjeksiyonu ile meydana getirilen dolguda; öncelikli olarak liposuction yöntemi uygulanarak burun dolgusu hastadan evetğ cebinır, enjekte edilebilecek forma getirilir ve enjeksiyon mesleklemi ile dolgu konstrüksiyonlır. Bu müddet başka maddeden farklı olarak kestirmece 2 sayaç sürer.

Ancak bu teknikle elde edilen neticelerin avantajları bulunduğu kabilinden bazı dezavantajları da bulunmaktadır.

İyileşme süreci kısadır ve burundaki biraşkın şekil bozukluğunu gidermeye yarar. Aynı zamana yürütüm güdük sürede bünyelabilmesi yardımıyla son basamak pratiktir. Burundaki asimetri problemlerını kolay bir şekilde giderir.

Report this wiki page